"Take care of yourself, be healthy, and always believe you can be successful in anything you truly want." - Alessandra Ambrosio

Health & Life coaching

Vind jouw persoonlijke gezonde levensstijl voor meer energie, plezier, zelfvertrouwen en minder lichamelijke klachten op basis van lichamelijke en mentale gezondheid!

Wat is Health & Life coaching?

Ben jij moe van alle dieetgoeroes, voedingssupplementen, fitness acties etc. Heb je al diversen keren geprobeerd om gezonder te gaan leven, maar stranden keer op keer je goede voornemens op gebied van beweging, eetgewoonten en gewichtsverlies? Ben jij op zoek naar een verandering die echt past bij jou en jouw persoonlijke situatie?

Health & Life coaching heeft een nieuwe benadering en bestaat niet uit het volgen van een dieet of het voorschrijven van een trainingsprogramma. Niemand is standaard en niet iedereen wordt gelukkig van 3x per week intensief sporten en ook standaard weekmenu's behoren niet tot ieders mogelijkheid.

Meant4Life gaat uit van de uniekheid van ieder mens en ieder leven en is ervan overtuigd dat een voorgeschreven aanpak niet de meest effectieve manier is. Daarom werken we toe naar jouw persoonlijke gezonde levensstijl en is de aanpak gericht op een blijvende verandering voor de rest van je leven en niet op een tijdelijk resultaat.

Vaak is het beginnen aan nieuwe gewoonten simpel, maar vallen we al snel terug in oude patronen. Oorzaak kan zijn dat we te grote stappen in 1 keer willen nemen, maar ook keuzes voor gewoonten die eigenlijk helemaal niet bij ons of onze persoonlijke situatie passen.

Binnen Health & Life coaching kijken we samen naar jouw specifieke wensen, doelen en motieven in combinatie met je gewoonten en persoonlijke situatie. Vervolgens bepalen we welke stappen binnen jouw leven genomen kunnen worden om het leven te krijgen dat je graag wilt hebben.

Health & Life coaching bestaat uit:

 • Een grondige intake en gezondheidsanalyse
 • Het vaststellen van een haalbare en bij jou passende doelstelling
 • Een persoonlijk stappenplan voor het bereiken én behouden van jouw specifieke doel
 • Tussentijdse evaluatie en meetmomenten om de voortgang te bepalen
 • Coaching gesprekken (consulten) die verder gaan dan alleen voedings-, beweeg- en levensstijladvies
 • Professionele en enthousiaste begeleiding in vertrouwelijke en open sfeer

Voor wie?

Health & Life coaching is NIET voor degene die eenvoudig een weekmenu en instructies wil volgen om slanker te worden. Het is voor degene die:

 • Stappen wil gaan ondernemen om gezonder te leven
 • Niet alleen wil focussen op de fysieke gezondheid, maar ook op de mentale
 • Hierdoor meer energie en plezier in het leven wil krijgen
 • Minder lichamelijke (en mentale) klachten wil ervaren
 • Blijvende resultaten wil realiseren door veranderingen die passen bij zijn/haar persoonlijke situatie

Locatie

Meant4Life heeft een praktijk aan huis, maar een bezoek aan huis of op een andere locatie behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens een bezoek aan huis kan meer inzicht in de levenssituatie kan worden verkregen, zodat nog beter toe gewerkt kan worden naar jouw persoonlijke gezonde levensstijl. Dit zal uiteraard altijd in overleg gebeuren.

Aanmelden

Wil jij de eerste stap zetten naar een gezonder leven, heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek? Neem dan Contact op.

Meant4Life is lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit houdt in dat deze Health & Life coaching in veel gevallen (gedeeltelijk) door de zorgverzekering wordt vergoed!

Meer informatie hierover vind je bij Tarieven.

Meer informatie?

Meer informatie of vragen? Neem dan Contact op met Meant4Life.