"The mind and body are not separate. What effects one, affects the other"

Kick your ass and your brain will follow.

Meant4Life daagt je door middel van fysiek actieve werkvormen uit om mentaal in beweging te komen. Tijdens 1 op 1 sessies gaan we de natuur in om de confrontatie met jezelf aan te gaan. We doen niet aan 'praatsessies', maar gebruiken technieken uit de vechtsport, survival-, outdoor- en sportactiviteiten om verbanden te ontdekken tussen jouw fysieke gedrag en patronen in je dagelijks leven. Het ene na het andere ‘ahaa-moment’ passeert de revue en samen zoeken we naar creatieve oplossingen die leiden tot de verandering waar je zo aan toe bent.

“Moet jij eens opletten wat er in je hoofd gebeurt als jij je fysieke grenzen opzoekt. Nee, daarvoor hoef je geen #fitgirl of #gymboy te zijn, want de coaching wordt geheel afgestemd op jouw doelen, behoeften en mogelijkheden. Mijn rol is om naar je te luisteren, te spiegelen, mee te denken en te stimuleren. Ja, dat kan ook weleens confronterend zijn, maar daar sleep ik je wel doorheen. Ben jij klaar voor de rest van je leven? Laten we dan eens beginnen met een kop koffie en een goed gesprek; kijken we vandaaruit verder.”
- Heidi van Kampen

Coachingstraject

Wanneer we, na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, besluiten om samen aan de slag te gaan, plannen we de eerste outdoor coaching sessie in.

Een coachingstraject kun je vergelijken met een ontdekkingsreis. Om te beginnen heb je een duidelijk beeld van jouw doel nodig. Dat is het punt van waaruit het coachingstraject start en waar het in de eerste sessie om draait.

Tijdens een sessie kijken we altijd naar wat je op dat moment wilt bereiken, waar je nu staat, welke mogelijkheden je (nodig) hebt. Vervolgens maken we de vertaalslag naar concrete stappen voor in het dagelijkse leven.

Maar let op: Het kan natuurlijk zijn dat je onderweg nieuwe dingen ontdekt!

Meer informatie over de outdoor coaching werkwijze vind je hier.

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven van de outdoor coaching. Een oriënterend kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

De gemiddelde duur van een outdoor coaching sessie is 75-90 minuten 
Standaard wordt per sessie 30 minuten extra voor voorbereiding en verslaglegging gerekend.

Particulier

  • Per sessie: € 155,-- 
  • Uurtarief: € 90,--
  • Coaching pakket van 5 sessies: € 750,--
Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten.

Zakelijk

  • Per sessie: € 205,--
  • Uurtarief: € 120,--
  • Coaching pakket van 5 sessies: € 1.000,--
Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% btw en exclusief reiskosten.
Voor langdurige trajecten maken wij graag een voorstel op maat.

Reiskosten

Bij een enkele reisafstand van meer dan 20 km, vanaf het kantoor van Meant4Life, worden additioneel reiskosten in rekening gebracht à € 0,50 per gereden kilometer (excl. btw).

Het verhaal van...

Marièlle

“Wat keek ik ernaar uit: met meer energie de dag beginnen, mijn angsten overwinnen, een positievere focus, niet overal beren op de weg...

Lees meer