"We all had a playroom growing up. It was called OUTSIDE!"

Outdoor training

Een gevarieerde sporttraining, geschikt voor alle begin- en trainingsniveaus, waarin je snel fit en sterker wordt, plezier beleeft, positief uitgedaagd wordt jezelf te verbeteren, buiten in de natuur, met veel ruimte voor individuele aandacht en begeleiding door een gediplomeerd personal trainer.

Wekelijkse outdoor training

Wat is een outdoor training?

Een outdoor training is een sporttraining die plaatsvindt buiten in de natuur. De training wordt in klein teamverband gegeven (maximaal 10 deelnemers per les) en duurt 90 minuten.

De inhoud van de training is gericht op algehele conditietraining, dit houdt in dat er aandacht wordt besteed aan uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie. Door deze veelzijdigheid biedt de training ook een prima aanvulling op eventuele andere sportbeoefening. 

Ondanks dat het verbeteren van eenieder zijn sportprestatie bovenaan staat, is het belangrijk plezier te beleven aan de trainingen. Door het combineren van diverse oefeningen in de vorm van o.a. circuit, interval, beperkt materiaalgebruik, basis vechtsporttechnieken, met partner of de hele groep ontstaat er elke les een interessante mix die weldoordacht is opgesteld en gebaseerd op de basis trainingstechnieken.

Door een beetje regen of kou laten we ons niet tegenhouden, maar natuurlijk genieten we wat extra met een stralende zon! Ideaal als je niet van de sportschool houdt, wel wilt sporten en daarnaast graag meer buiten wilt zijn.

Voor wie?

Outdoor training is in principe geschikt voor iedereen, ongeacht begin- of trainingsniveau. Door gebruik te maken van kleine groepen is er veel ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. De behoefte van elke deelnemer is verschillend en door een specifiek hierop toegepaste werkwijze kan er gezamenlijk getraind worden onafhankelijk van begin- of trainingsniveau. Daarnaast kan ook eenvoudig ingespeeld worden op eventuele persoonlijk klachten zoals blessures of medische aandoeningen.

Locatie en tijden

De wekelijkse outdoor trainingen worden in de omgeving van Meijel gehouden op:

 • Dinsdag van 19:30 - 21:00
 • Woensdag van 8:30 - 10:00
 • Donderdag van 19:15 - 20:45
 • Vrijdag van 8:30 - 10:00
 • Zondag van 9:30 - 11:00
 • Zondag van 11:00 - 12:30

Gegarandeerde doorgang vanaf 4 deelnemers.

De exacte data en locaties van de wekelijkse outdoor trainingen vind je in de Agenda.

Aanmelden

Voor elke outdoor training moet je je aanmelden. Dit kan via email, telefonisch of (per training) via het aanmeldformulier op de website. Je kunt je trainingen dus zelf inplannen.

Houdt er rekening mee dat het aantal deelnemers van de wekelijkse outdoor trainingen beperkt is. Mocht een training vol zijn, maar zou je toch graag willen deelnemen, meld je dan alsnog aan. Het kan zijn dat iemand zich afmeldt en dan kan jij degene zijn die als eerste op de lijst staat om toch deel te nemen!

Een vrijblijvende eerste proefles is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen. Meer informatie hierover vind je bij Tarieven.

Wil jij dus:
 • Via een gevarieerde training snel fit en sterker worden
 • Plezier beleven aan sport waardoor je het volhoudt en je doelen bereikt
 • Uitgedaagd worden je grenzen te verleggen en doorzettingsvermogen te verbeteren
 • Niet in de sportschool sporten, maar in de gezonde buitenlucht
 • In teamverband, maar wel met veel ruimte voor individuele aandacht en begeleiding
 • Onder leiding van een gediplomeerd personal trainer
 • Geschikt voor alle begin- en trainingsniveaus
Meld je dan via de Agenda direct aan voor 1 van de trainingen

Personal training

Train je liever alleen of met z’n tweeën? Ook dat is mogelijk!

Specifiek voor jouw of jullie persoonlijke doelstelling wordt een gedegen plan van aanpak opgesteld, waarbij niet alleen naar doeltreffendheid en trainingsvoorkeur gekeken wordt, maar ook naar haalbaarheid.

Het plan van aanpak bestaat uit een aantal subdoelen, je krijgt tips en adviezen en tevens zullen er testen opgenomen worden om de resultaten meetbaar te maken. Niets is zo motiverend als zien dat er vooruitgang plaatsvindt!

Beoefen je een bepaalde sport en wil je daarin beter worden? Samen met jou wordt een periodisering opgesteld die aansluit bij jouw doelstellingen en leefsituatie.

Personal training start altijd met een uitgebreide intake en eventuele adviezen van specialisten (zoals bijvoorbeeld arts of fysiotherapeut) worden uiteraard meegenomen in de training.

Een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek is gratis, daarna kun je een strippenkaart aanschaffen. Meer informatie hierover vind je bij Tarieven.

Outdoor training op maat

Op zoek naar een actieve activiteit samen met collega’s, vrienden of familie? Misschien om jullie grenzen eens te verkennen, gewoon voor de gezelligheid of om gezondheid en beweging meer onder de aandacht te brengen?

Dan is het ook mogelijk om een outdoor training op maat te organiseren.

Samen wordt gekeken naar het doel van de activiteit, de locatie en speciale wensen. Eventueel is het mogelijk deze te combineren met andere activiteiten in de omgeving of met bijvoorbeeld een lunch of diner.

Voor outdoor training op maat wordt een persoonlijke offerte opgesteld. Voor meer informatie en het aanvragen van een offerte kunt u Contact opnemen met Meant4Life.


Meer informatie?

Meer informatie of vragen? Neem dan Contact op met Meant4Life.