"We all had a playroom growing up. It was called OUTSIDE!"

Moet jij eens opletten wat je kunt.

Zin om wekelijks een potje plezier te beleven, even lekker weg te zijn uit de dagelijkse sleur om onder professionele begeleiding fysiek te knallen? Meant4Life trekt jou van de bank af voor een uitdagende outdoor training in de gezonde buitenlucht van Meijel. Samen met een groep van maximaal 10 personen gaan we de natuur in om 90 minuten volledig op te gaan in een gevarieerde sporttraining. Denk daarbij aan activiteiten gebaseerd op circuit- en intervaltraining, intensieve spellen en verschillende vecht- en zelfverdedigingstechnieken.

Heidi van Kampen: “Ik help jou fit en fysiek sterker te worden door je keer op keer een hoogwaardige training te bezorgen. Ik stel je doorzettingsvermogen op de proef en daag je uit om jouw eigen grenzen te verleggen. Hoe erg je de wereld ook vervloekt tijdens herhaling nr. 86; geniet van de training met elke vezel van je lichaam en sleep je buddy’s mee over de finish.

Net zoals voor outdoor coaching hoef je ook voor outdoor training geen #fitgirl of #gymboy te zijn, want het programma is geschikt voor alle niveaus en biedt ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. Last van een blessure? No way dat jij niks kunt; sporten zul je! Ik stel met liefde een speciale oefening voor je samen.”


Zin om mee te doen? Meld je nu aan voor een vrijblijvende proefles. In de agenda vind je alle trainingstijden.

Het verhaal van...

Nicolièn

"Bij Heidi is sporten echter anders en al snel kwam ik tot de verrassende ontdekking dat het toch leuk kan zijn."

Lees meer