"Each one of us can make a difference. Together we can make change." - Barbara Miskulski

Samenwerken

Meant4Life gelooft in de kracht van samenwerken!
Dit om zo nóg beter haar missie te kunnen uitvoeren mensen meer uit zichzelf en hun leven te laten halen.

Samenwerken heeft vele voordelen zoals elkaar aanvullen en sterke kanten optimaal benutten, van elkaar leren en nieuwe inzichten krijgen, maar ook nieuwe (innovatieve) manieren ontwikkelen en bedenken. Het is niet voor niets dat je regelmatig hoort: "één plus één is drie", "twee weten meer dan één" of "Together Each Achieves More".

Hieronder een overzicht van enkele vaste samenwerkingspartners en initiatieven waar Meant4Life nauw bij betrokken is:

Bokscoaching.nl

Training & Coaching met Impact

Meant4Life is licentiehouder bij Bokscoaching. Bokscoaching is een landelijk trainings- en coachingsbureau dat mensen helpt het mooiste uit zichzelf en hun omgeving te halen. Zij geloven dat je door ervaringsleren impact maakt en gebruiken vechtsport als leerinterventie.

Zij richten zich op 3 hoofdgebieden: teams, leiderschap en talentontwikkeling.

www.bokscoaching.nl

Adventure & Altitude

'Don't limit your challenges. Challenge your limits.'

Lennert Asveld is een specialist op gebied van hoogte en buitensport. Al van jongs af aan verslaafd aan de natuur en alle buitensporten die je je kunt bedenken. In 2000 is hij Outdoormanagement gaan studeren in Groningen en heeft van zijn hobbies zijn werk kunnen maken. 

Inmiddels werkt hij al meer dan 20 jaar professioneel in de buitensport en besloot in 2011 voor zichzelf te beginnen. Dat bleek een uitstekende keuze!
Zijn specialisaties zijn hike/survival, kajakken, klimmen, mountainbike, boogschieten, raften, canyoning en klettersteig.

Samen met Meant4Life organiseert Adventure & Altitude het survival coaching weekend 'Leven of overleven?'

www.adventure-altitude.nl

Chambres d’hôtes L'espace

Chambres d’hôtes L'espace is gevestigd in een oude rustieke (voormalige) boerderij in het prachtige dorpje Bousseraucourt, een gemeente in het Franse departement Haute-Saône (region Bourgogne - Franche-Comté). Het dorp telt een 50 tal inwoners. Bousseraucourt ligt temidden van glooiende weilanden en bossen op een hoogte variërend tussen 300 en 400 meter.
De chambre d’hôtes en gîte liggen aan het einde van het dorpje. Van hieruit lopen de wandelroutes door de velden en bossen Het is dan ook een ideaal wandel- en fietsgebied.

Bousseraucourt ligt in het bovenste puntje van het departement de Haute Saône, precies op de grens met de Haute Marne en de Vosges. Een ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving op uw gemak te verkennen. 

Gastheer en gastvrouw van Chambres d’hôtes zijn Birgit Ritten en John Stevens. De naam L'espace betekent ruimte, volop aanwezig in deze bijzondere omgeving en prachtige natuur. 

Het is vooral een plek voor mensen genietend van rust en stilte. Alle jaargetijden hebben hun eigen charme. De faciliteiten zijn hierop uitstekend ingericht.

Samen met Chambres d’hôtes L'espace organiseert Meant4Life jaarlijks het evenement "Meant4Life in France".

chambredhoteslespace.nl

I2Inside

Word je bewuster - Vind de kracht in jezelf - Optimaliseer jezelf

Als we spreken over fitheid dan denken veel mensen met name aan bewegen of sporten. Het gaat bij fitheid echter om meer dan alleen ons lichaam.
Natuurlijk zeggen onze gezondheid en lichamelijke gesteldheid veel over onze "fitheid", maar de manier hoe we reageren vertelt veel over ons welzijn en welbevinden op een bepaald moment. 

Het gaat erom dat je zelf zorgt voor voldoende afwisseling tussen spanning en ontspanning; een balans tussen stress en rust. Onze hersenen kunnen heel goed omgaan met stress, maar alleen wanneer er ook voldoende momenten van rust zijn. Tijdens de workshops zoeken we de uitersten van rust en stress op. Door het ervaren en trainen van beide uitersten, ben je beter in staat een goede balans te vinden.

De 3 pijlers van de Optim-ice® Yourself Methode zijn: Ademhalingstechnieken, Mindset-oefeningen en/of Koude confrontatie.

De Optim-ice® Yourself Methode heeft een positief effect op:
  • Het concentratievermogen en doelgerichtheid (focus) verbeteren en vasthouden onder moeilijke omstandigheden.
  • Verbeteren van ademhaling (zowel tijdens rust als bij activiteiten).
  • Stressreductie en betere stresshantering.
  • Makkelijker de balans vinden tussen “gasgeven” en “remmen” waardoor je fitter en alert  blijft.
  • Meer vertrouwen te krijgen in eigen kunnen en verhogen zelfvertrouwen.
  • Verbeteren algehele fitheid en energieniveau.
  • Verbeteren sportprestaties.
www.i2inside.nl 

Speciale "Wim Hof methode" outdoor training i.s.m. I2Inside

Gastvrouw van het Landschap

Meer dan ooit is er over gebieden informatie beschikbaar, bijvoorbeeld via apps, routes en kaartjes. Maar het zijn juist de verhalen van mensen, de weetjes die niemand weet, iets bijzonders dat je pas ziet als je erop gewezen wordt, die maken dat je natuur écht beleeft.

Meant4Life maakt onderdeel uit van een netwerk van ondernemers uit de regio  (de gastheren- en vrouwen van het Landschap), die bezoekers kunnen informeren over de ontstaanswijze van het gebied, het cultureel erfgoed, het landschap, de natuur en de bijzondere plekjes in de Peelstreek.

Meant4Life weet haar relaties de mooiste plekjes te laten beleven tijdens de uitvoer van haar dienstverlening!

Peelgeluk (voor JOU en MeIJel)


Peelgeluk is een beleving voor iedereen. Het is een emotie die je moet voelen; samen met andere Meijelse inwoners en onze gasten. Peelgeluk is datgene wat jou gelukkig maakt. En dat is vaak iets heel simpels. Denk aan het genieten van de mooie peelnatuur, maar ook een vriendelijke glimlach op straat, samen iets drinken tijdens de kermis, een kaartje leggen op zondagmorgen of een topprestatie leveren bij je vereniging.

Onder de noemer van Peelgeluk hebben een aantal Meijelse ondernemers een initiatief opgezet waar middels een crowdfinding én crowdfunding middelen worden opgehaald die vertaald worden naar aantal concrete middelen die in dienst van Meijel staan. Deze ambassadeurs bestaan uit ondernemers, vrijwilligers en inwoners van Meijel en daar buiten die het initiatief ondersteunen.

Meant4Life is 1 van de 'Ambassadeurs' die Meijel een warm hart toedraagt!

www.peelgeluk.nl 

Vallura

Vallura heeft als doel dat persoonlijke pensioen- en belastingaangelegenheden begrijpelijk en toegankelijk worden, zodat elke ondernemer de eigen situatie beter begrijpt en deze situatie altijd optimaal ingevuld is.

Door het inzetten van zelf ontwikkelde tools wordt de persoonlijke situatie simpel in beeld gebracht en vervolgens periodiek getoetst op benodigde acties. Hierdoor blijft de persoonlijke situatie van de ondernemer optimaal. We geven advies over pensioen en inrichten van de pensioen- en fiscale vermogenssituatie en zorgen voor een optimale inrichting van de persoonlijke situatie. Daarnaast organiseren wij "Leef nu & later" dagen.

Vallura vindt dat het onderwerp pensioen niet saai en stoffig hoeft te zijn. Een goed pensioen bepaalt wel of je vanaf pensioendatum nog altijd kan genieten van het leven zoals je graag wilt. Je leeft nu… en later! Net zoals lekker eten past bij gezond eten en zoals lekker sporten past bij gezond bewegen, zo past je pensioen regelen bij later genieten. Tijdens de leef nu & later dagen combineren we het genieten van het leven daarom met een toekomstbestendig leven. Niet alleen voor de lichamelijke gezondheid, maar ook je financiële gezondheid.

www.vallura.nl / www.vallura.nl/leef-nu-later-dagen

Sunita reizen

"De wereld is een boek. Als je niet reist lees je alleen de eerste bladzijde." 
Ruim 20 jaar geleden is Sunita Reizen opgericht uit liefde voor de Himalaya. Vanaf daar bezochten zij ook omringende 'bladzijden' en dit resulteerde in het huidige reisaanbod naar Nepal, Tibet, India, Bhutan, China, Cambodja, Mongolië, Kirgizië, Oezbekistan, Turkmenistan, Japan en op verzoek Myanmar. Sunita streeft naar een uniek reisaanbod, maar sommige bestemmingen zijn nou eenmaal niet voor niets populair en bieden ze dus ook aan. Je kunt bij Sunita terecht voor maatwerk, individuele reizen, actieve reizen, culturele reizen, groepsreizen, spirituele reizen of een combinatie hiervan. Sunita werkt ondertussen door aan een volgende bladzijde...

www.sunita.nl