"In every walk in nature one receives more than he seeks." - John Muir

Bootcamp sightrun "Beleef het Struinpad"

Een educatieve bootcamp sightrun, waarbij je op sportieve wijze de mooiste plekjes van het Verheven Peelgebied beleeft.

Wat is een bootcamp sightrun?

In de grote steden in de wereld is “sightrunning” al een populaire trend. Onder begeleiding van een gids verken je hardlopend de stad, ofwel je combineert “running” én “sightseeing”. En wat in een stad kan, kan natuurlijk ook in de natuur!

Maar…in een “bootcamp sightrun” voegen we er nog een extra sportief element aan toe. Op diverse locaties voer je ludieke bootcamp oefeningen uit die passen bij het verhaal van deze plek. Zo beleef je de omgeving echt optimaal.

Tijdens de “Beleef het Struinpad” bootcamp sightrun (met een totale lengte van 13,5 km) beweeg je je door bloemrijke weilanden, soortrijke bossen en waterrijke moerasgebieden. Op diverse plaatsen krijg je uitleg over én beleef je actief het bijzondere en vooral prachtige landschap van de Verheven Peel qua historie, flora en fauna en geologie (aardkunde).

Wat een fantastische en bijzondere manier om het natuurschoon in Peel en Maas te verkennen!

Voor wie?

Qua conditieniveau is enige hardloopervaring vereist , maar het is vooral joggen in combinatie met hier en daar een stop met een verhaal en een oefening. Het is dus meer een intervaltraining. Het doel is vooral om op leuke en ontspannen wijze te bewegen en de omgeving te ontdekken.

De "bootcamp sightrun" is niet alleen leuk met vrienden, maar kan ook prima voor families of bedrijven georganiseerd worden.

Locatie en tijden

Startlocatie: Molenbaan 35 te Meijel

Tijden: in onderling overleg

Duur: ongeveer 3 uur                                    

Overige bijzonderheden

Uiteraard is deze bootcamp run inclusief gedegen warming-up en cooling down.

Zorg voor sportkleding die vies mag worden en voldoende water. Neem extra droge kleding en schoenen mee voor na de run. Wees niet bang voor natte voeten, want hier en daar kan het drassig zijn.

Indien nodig kan onderweg gelegenheid geboden worden voor het aanvullen van water en een kleine versnapering.

Aanvragen of meer informatie?

Twijfel je over je conditieniveau, heb je vragen of wil je een bootcamp sightrun aanvragen? Neem dan Contact op  met Meant4Life. Meer informatie over de tarieven vind je hier.

Wil je deze Bootcamp sightrun als onderdeel van een bedrijfsuitje of familiedag opnemen, maar hier ook nog een andere activiteit of bijvoorbeeld een ontbijt, lunch of diner aan toevoegen? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden, want Meant4Life is goed op de hoogte van wat er mogelijk is in de regio en werkt graag samen met collega ondernemers.