"Heidi heeft geen vooraf vastgesteld programma, ze kijkt en luistert goed naar wat jij als individu graag wil bereiken of nodig hebt." - Suzan

Suzan

In september 2017 startte ik met de ‘Health & Life coaching’ van Heidi. Door heftige persoonlijke omstandigheden zorgde ik niet goed meer voor mezelf. Dit resulteerde in steeds minder energie en andere fysieke ongemakken.

Tijdens de gesprekken met Heidi heb ik veel uitleg gekregen over gezonde voeding, de werking van het menselijk lichaam en het belang van voldoende beweging. Heidi heeft geen vooraf vastgesteld programma, ze kijkt en luistert goed naar wat jij als individu graag wil bereiken of nodig hebt. Niet alleen op gebied van voeding en beweging, maar ook op psychisch vlak bekijkt ze waar knelpunten zitten en neemt deze mee in haar coaching.

Ik eet nu veel bewuster en beweeg vaker, waardoor ik beter in mijn vel zit. Ook heeft ze me heel goed geholpen om psychisch beter in balans te zijn.

Heidi is een betrouwbare, enthousiaste en betrokken coach. Ze luistert echt naar je, gaat geen onderwerpen uit de weg en geeft goede adviezen, waar je in je eigen tempo mee aan de slag gaat.

Bedankt Heidi!