"You don't build a business - you build people - and then people build the business" - Zig Ziglar

Workshop - Zet je team in beweging!

Ontdek hoe prestaties verbeteren door de confrontatie met elkaar aan te gaan.

Wil jij met je team goed op elkaar in kunnen spelen wanneer het 'spannend' wordt?  Effectiever omgaan met veranderende situaties? Onderling vertrouwen versterken?  Individuele kwaliteiten benutten voor betere prestaties? Werkdruk voorkomen die kan leiden tot verzuim?

Ben je op zoek naar een waardevolle investering om meer uit je team te halen en durven jullie het écht anders te gaan DOEN?

In deze workshop:

 • Leren de teamleden zichzelf en elkaar beter kennen.
 • Bouwen ze aan zelfvertrouwen én onderling vertrouwen.
 • Zorgen nieuwe dingen leren en ervaren voor meer verbinding en versterking van het 'wij-gevoel'.
 • Krijgen ze meer inzicht in hun eigen grenzen en die van een ander.
 • Worden nieuwe talenten en kwaliteiten ontdekt en hoe deze benut kunnen worden.
 • Gaan we uit de 'comfortzone' voor groei en ontwikkeling.
 • Zetten jullie de eerste stappen naar het gezamenlijke doel.

Voor wie?

Voor gedreven en ambitieuze teams die:

 • in hoge mate zelfsturend zijn;
 • voornamelijk 'hoofdwerk' uitvoeren;
 • persoonlijk leiderschap als een 'must' zien;
 • groei en ontwikkeling hoge prioriteit geven;
 • medewerkers hun belangrijkste waarden vinden;
 • het anders durven én willen gaan doen;
 • uitdaging en confrontatie niet uit de weg gaan;
 • in een positieve en gezonde werksfeer prestaties willen verbeteren.

Tijdens deze workshop gaan jullie op een actieve, uitdagende en speelse manier de confrontatie aan met jezelf en elkaar.

Of je nu met je team wilt werken aan het vergroten van onderling vertrouwen, betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel of het probleemoplossend vermogen. Creativiteit wil stimuleren, samen succesvol resultaten wil behalen of een positieve sfeer wilt creëren waarin met plezier, enthousiasme, trots, waardering en respect gewerkt wordt.

Voor een resultaatgerichte aanpak, zorgen we dat de inhoud van de workshop aansluit op de thema’s en onderwerpen die spelen binnen jouw team of gaan we hier juist naar op zoek.

Deze workshop is gebaseerd op de Meant4Life outdoor coaching werkwijze
Technieken uit de vechtsport en outdoor training vormen een perfecte spiegel voor wat er binnen jezelf en je team speelt. Niks 'binnen op een stoel zitten praten', maar buiten actief aan de slag. Jullie krijgen inzichten, ontdekken nieuwe mogelijkheden, ervaren hoe het anders kan en bepalen de eerste stappen naar de gewenste verandering. Verandering ontstaat alleen maar door te 'doen', dus zet jouw team in beweging!

De workshop wordt altijd georganiseerd op een prachtige locatie midden in de natuur. In de buitenlucht zijn werkt rustgevend, stimuleert creativiteit en heeft een gunstige invloed op cognitieve functies. Dit wordt een ervaring met impact. Durft jouw team de uitdaging aan?

Duur: ongeveer 3 uur.

Deelnemers: maximaal 10 deelnemers (sportervaring of een goede conditie is absoluut NIET nodig) 
De workshop is het meest effectief bij een klein aantal deelnemers. Mocht er interesse zijn voor een workshop voor een grotere groep, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Investering: € 750,- (excl. BTW en reiskosten*)
Indien gewenst kan er een aansluitende lunch of borrel georganiseerd worden, hiervoor doen wij graag een aanvullend voorstel.

Locatie: Omgeving Meijel (Noord-Limburg) of andere locatie in overleg. 

Groei en ontwikkeling is een doorlopend proces en waar andere workshops stoppen, is deze pas het begin! 

De workshop is een toegankelijke manier om kennis te maken met outdoor coaching. Op basis van de opgedane ervaringen en inzichten tijdens de workshop, maken wij (indien gewenst) samen met jou en je teamleden een vervolgplan voor individuele begeleiding. We werken dan verder aan persoonlijke doelstellingen die bijdrage aan de meerwaarde voor het team en de organisatie.

Het succes van jouw team hangt samen met de ontwikkeling van je teamleden. Energie, gelukkiger in werk en leven, zelfvertrouwen, persoonlijke groei en ontwikkeling, dragen bij aan meer betrokkenheid, motivatie en het succesvol bereiken van doelen.


Meer weten of eerst eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op.

* Bij een enkele reisafstand van meer dan 20 km, vanaf het kantoor van Meant4Life, worden additioneel reiskosten in rekening gebracht à € 0,50 per gereden kilometer (excl. btw).

Het verhaal van...

Rockwool

Dit internationale management team van Rockwool werkte in de stromende regen aan hun workshop thema: 'Hoe ga je om met tegenslag'.

Lees meer